Eurotransplant

Over eurotransplant

De stichting Eurotransplant is een serviceorganisatie voor de samenwerkende transplantatiecentra, laboratoria en donorziekenhuizen binnen acht landen. Eurotransplant zet zich in voor een optimaal gebruik van beschikbare donor organen door de best mogelijke match te maken tussen donororgaan en ontvanger. De toewijzing (allocatie) van organen is gebaseerd op medische en ethische gronden. Per jaar regelt Eurotransplant de verdeling van ongeveer 7000 donororganen.

Uitdagingen
Eurotransplant had de uitdaging om haar IT systeemte gaan vervangen. h

Aanpak

  • Ontwikkelen van UX design princples
  • Persona's ontwikkeld van de verschillende gebruikersgroepen
  • In kaart brengen van de user journey voor verschillende processen
  • Usabilitytesten van opgeleverde software


Resultaten

 

Wilt u ook weten hoe u met UX uw organisatie kan laten groeien.  Maak een afspraak voor een gratis “UX need assessment”

[unex_ce_button id="content_qeyrfjk11,column_content_qdsqvlgod" button_text_color="#e887a0" button_font="custom_one" button_font_size="24px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#ffffff" button_padding="18px 40px 13px 40px" button_border_width="2px" button_border_color="#ffffff" button_border_radius="50px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#2b4872" button_border_hover_color="#ffffff" button_link="https://docs.google.com/a/bizzux.com/forms/d/1NuHXg8wQTXaCTlIqxkWfSTcged-SY-hYSd1ld9Y9yts" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]NEEM CONTACT OP[/ce_button]

Kennisontwikkeling

Naast meer dan 25 jaar ervaring in de creatieve industrie in diverse rollen in uiteenlopende organisaties, is Hans ook actief met het coachen van een nieuwe generatie user experience designers. Binnen Bizz UX is Hans verantwoordelijk voor de kennis- en talentontwikkeling. 

Sander Haaksma

Business Development

Al meer dan 12 jaar werkt Sander als user experience consultant in diverse projectteams en organisaties. Het bewaken van de business goals staat bij hem als consultant altijd hoog in het vaandel. Binnen Bizz UX is Sander verantwoordelijk voor de zakelijke ontwikkeling.